Enología: Química, Tecnología Enológica y Análisis estadístico
EnoIUR
Servicio de Investigación y Desarrollo Tecnológico Agroalimentario de La Rioja
Logroño, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Servicio de Investigación y Desarrollo Tecnológico Agroalimentario de La Rioja (6)
2014
-
Soil microbiological properties and its stratification ratios for soil quality assessment under different cover crop management systems in a semiarid vineyard
Journal of Plant Nutrition and Soil Science, Vol. 177, Núm. 4, pp. 548-559
2013
-
Elaboración de vinos tintos más saludables
Zubía, Núm. 25, pp. 47-60
-
Errata to Relationships among Soil Nitrate Nitrogen and Nitrogen Nutritional Status, Yield Components, and Must Quality in Semi-arid Vineyards from Rioja AOC, Spain (Communications in Soil Science and Plant Analysis, 44, 1-4 (232-242))
Communications in Soil Science and Plant Analysis, Vol. 44, Núm. 12, pp. 1918
2012
-
Cover crops and tillage influence soil organic matter and nitrogen availability in a semi-arid vineyard
Archives of Agronomy and Soil Science, Vol. 58, Núm. SUPPL., pp. S95-S102
-
Elaboración de vinos tintos con plata coloidal como alternativa al uso del anhídrido sulfuroso
Cuaderno de campo, Núm. 50, pp. 35-39
-
Volatile compounds formation in alcoholic fermentation from grapes collected at 2 maturation stages: Influence of nitrogen compounds and grape variety
Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 1, pp. C71-C79