Microbiological and agronomic study of a restored soil vineyard with organicmanagement

  1. S. Turturro 1
  2. J.Fernández-Novales 2
  3. V. Estepa 1
  4. C. Tenorio 1
  5. M.P. Diago 3
  6. F. Ruiz-Larrea 1
  1. 1 University of La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Universidad de La Rioja, CSIC, Gobierno de La Rioja)
  2. 2 Departamento de Viticultura, Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Gobierno de la Rioja, CSIC, Universidad de La Rioja)
  3. 3 epartamento de Viticultura, Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Gobierno de la Rioja, CSIC, Universidad de La Rioja)
Llibre:
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

Editorial: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino

Any de publicació: 2018

Pàgines: 174

Congrés: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)

Tipus: Aportació congrés