Microbiological and agronomic study of a restored soil vineyard with organicmanagement
- S. Turturro 1
- J.Fernández-Novales 2
- V. Estepa 1
- C. Tenorio 1
- M.P. Diago 3
- F. Ruiz-Larrea 1
- 1 University of La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Universidad de La Rioja, CSIC, Gobierno de La Rioja)
- 2 Departamento de Viticultura, Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Gobierno de la Rioja, CSIC, Universidad de La Rioja)
- 3 epartamento de Viticultura, Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Gobierno de la Rioja, CSIC, Universidad de La Rioja)
Editorial: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino
Any de publicació: 2018
Pàgines: 174
Congrés: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)
Tipus: Aportació congrés