Effects of timing of leaf removal on yield, berry maturity, wine composition and sensory properties of cv. Grenache grown under non irrigated conditions

  1. Javier Tardáguila Laso 1
  2. María Paz Diago Santamaría 1
  3. Fernando Martínez de Toda Fernández 1
  4. Stefano Poni 2
  5. María del Mar Vilanova de la Torre 3
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Istituto di Frutti-Viticoltura, Via Emilia Parmense 84, 29100 Piacenza, Italy
  3. 3 Misión Biolóxica de Galicia
    info

    Misión Biolóxica de Galicia

    Pontevedra, España

Revista:
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences

ISSN: 1151-0285

Año de publicación: 2008

Volumen: 42

Número: 4

Páginas: 221-229

Tipo: Artículo

Otras publicaciones en: OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences