Lorena
Díez Aldama
Investigadora en el periodo 2008-2012
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
Logroño, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (6)
2017
-
Transcriptome analysis shows activation of the arginine deiminase pathway in Lactococcus lactis as a response to ethanol stress
International Journal of Food Microbiology, Vol. 257, pp. 41-48
2013
-
Perfil metabólico de Lactococcus lactis subsp. cremoris bajo diferentes condiciones de cultivo
7ª Reunión de la Red Temática BAL
2012
-
Antimicrobial activity of pediocin PA-1 against Oenococcus oeni and other wine bacteria
Food Microbiology, Vol. 31, Núm. 2, pp. 167-172
-
Estudio de la producción de la bacteriocina nisina por "Lactococcus lactis" NZ9700 en condiciones enológicas
Avances en microbiología de los alimentos
2010
-
Effect of yeast mannoproteins and grape polysaccharides on the growth of wine lactic acid and acetic acid bacteria
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 13, pp. 7731-7739
-
Study of varietal wine from Qualified Origin Denomination Rioja (Spain): analysis of wine colour, polysaccharides, polyphenols and biogenic amines and amino acids
Third International Symposium Macrowine (Macrowine 2010)