Gestión y Control de las Vinificaciones
GESVIN


Universidad de Zaragoza
Zaragoza, EspañaPublications in collaboration with researchers from Universidad de Zaragoza (8)
2023
2018
-
VALOVITIS, puesta en valor de viníferas minoritarias o en peligro deextinción en el Piedemonte pirenaico
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
1995
-
Fermentation problem in spanish north-coast honey
Journal of Food Protection, Vol. 58, Núm. 5, pp. 515-518
-
Application of a statistical approach to classification of honey from geographic origin
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 2, Núm. 69, pp. 135-140
1994
-
Índice de diastasas y contenido en hidrosimetilfurfural en la mieles de La Rioja
Zubía, Núm. 12, pp. 181-191
-
Valores de acidez (libre lactónica y total) y pH de las mieles de La Rioja
Zubía, Núm. 12, pp. 193-204
-
Humedad, cenizas y conductividad eléctrica de mieles de La Rioja
Zubía, Núm. 12, pp. 143-158
1990
-
Some observations on the determination of boron in wine by flame Emission Spectrometry after methyl borate generation in a heterogeneous phase
Microchemical Journal, Vol. 41, Núm. 2, pp. 164-171