Enología: Química, Tecnología Enológica y Análisis estadístico
EnoIUR
Instituto Murciano de Investigacion y Desarrollo Agrario y Alimentario
La Alberca de Záncara, EspañaPublikationen in Zusammenarbeit mit Forschern von Instituto Murciano de Investigacion y Desarrollo Agrario y Alimentario (9)
2023
-
Effects of deficit irrigation with saline water on yield and grape composition of Vitis vinifera L. cv. Monastrell
Irrigation Science, Vol. 41, Núm. 4, pp. 469-485
2022
-
Influence of elicitors application to Monastrell and Tempranillo vineyards on grape nitrogen composition over two vintages
Oeno One, Vol. 56, Núm. 1, pp. 295-303
-
Is deficit irrigation with saline waters a viable alternative for winegrowers in semiarid areas?
Oeno One, Vol. 56, Núm. 1, pp. 101-116
2021
-
Effects of deficit irrigation with saline water on wine color and polyphenolic composition of Vitis vinifera L. cv. Monastrell
Scientia Horticulturae, Vol. 283
2018
-
Mejora de la composición antociánica en híbridos intraspecíficos de Monastrell ("Vitis vinifera" L.)
IX Congreso de Mejora Genética de Plantas: Murcia 2018 (Instituto Murciano de Investigación y Desarrollo Agrario y Alimentario), pp. 218-221
-
Methyl jasmonate: effect on proanthocyanidin content in Monastrell and Tempranillo grapes and wines
European Food Research and Technology, Vol. 244, Núm. 4, pp. 611-621
-
Perfil aromático de diferentes híbridos blancos de monastrell analizados con SPME
Enología del siglo XXI, Núm. 2, pp. 10-17
2017
-
Elicitors used as a tool to increase stilbenes in grapes and wines
Food Research International, Vol. 98, pp. 34-39
-
Impact of phenylalanine and urea applications to Tempranillo and Monastrell vineyards on grape amino acid content during two consecutive vintages
Food Research International, Vol. 102, pp. 451-457