D.
Torrea Goñi
Publicacions en què col·labora amb D. Torrea Goñi (5)
2005
-
Evolución de la composición volátil de vinos envejecidos durante 18 meses en barricas de roble
La Semana vitivinícola, Núm. 3063, pp. 1302-1306
2004
-
Accumulation of volatile compounds during ageing of two red wines with different composition
Journal of Food Engineering, Vol. 65, Núm. 3, pp. 349-356
2002
-
Changes in the concentration of volatile oak compounds and esters in red wine stored for 18 months in re-used French oak barrels
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 8, Núm. 2, pp. 140-145
2001
-
Evolution of amino acids and volatile compounds in the fermentation of inoculated musts: Concentration of biogenic amines in the wines.
ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY
1999
-
Diferencias en el metabolismo nitrogenado de las levaduras, en mostos garnacha con diferente grado de clarificación
Grupos de Investigación Enológica. [III] Jornadas Científicas 97: actas de los Encuentros de Primavera de la Universiad de Cádiz en El Puerto de Santa María, 1997