Calidad de Uva y Vino y Dieta Mediterránea
MedWINEQuality
Tomás
González Villa
Publicaciones en las que colabora con Tomás González Villa (5)
2014
-
Albariño wine aroma enhancement through the use of a recombinant polygalacturonase from Kluyveromyces marxianus
Food Chemistry, Vol. 145, pp. 179-185
2003
-
Control biológico de la acidez de los vinos: las bacterias lácticas y las bacterias acéticas
Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003
-
El carácter flocuante en las levaduras
Pontevedra : Consejo Regulador de la Denominación de Origen Rías Baixas, 2003
-
Heterologous expression of the Saccharomyces cerevisiae PGU1 gene in Schizosaccharomyces pombe yields an enzyme with more desirable properties for the food industry
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 69, Núm. 3, pp. 1861-1865
2000
-
Use of a PGU1 recombinant Saccharomyces cerevisiae strain in oenological fermentations
Journal of Applied Microbiology, Vol. 89, Núm. 5, pp. 876-883