A red-fleshed apple rich in anthocyanins improves endothelial function, reduces inflammation, and modulates the immune system in hypercholesterolemic subjects: the AppleCOR study

  1. Pedret, A.
  2. Companys, J.
  3. Calderón-Pérez, L.
  4. Llauradó, E.
  5. Pla-Pagà, L.
  6. Salamanca, P.
  7. Sandoval-Ramírez, B.-A.
  8. Catalán, I.
  9. Fernández-Castillejo, S.
  10. Yuste, S.
  11. Macià, A.
  12. Gutiérrez-Tordera, L.
  13. Bulló, M.
  14. Camps, J.
  15. Canela, N.
  16. Valls, R.M.
  17. Rubió-Piqué, L.
  18. Motilva, M.J.
  19. Solà, R.
Revista:
Food and Function

ISSN: 2042-650X 2042-6496

Año de publicación: 2024

Volumen: 15

Número: 11

Páginas: 5825-5841

Tipo: Artículo

DOI: 10.1039/D3FO05114E GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor
Repositorio institucional: lock_openAcceso abierto Editor