Alternatives to post-harvest pear disinfection using plasma-activated water and electrolyzed water

  1. A. Sainz-García 1
  2. M. Mendiola-Lanao 2
  3. E. Sainz-García 1
  4. L. Fernández-Llorente 1
  5. R. Múgica-Vidal 1
  6. L. Navarro-León 2
  7. I. Muro-Fraguas 1
  8. M.C. Pérez del Notario-Landa 3
  9. J.C. Alcalde De La Concepción 3
  10. F. Alba-Elías 1
  1. 1 Universidad de La Rioja
    info

    Universidad de La Rioja

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/0553yr311

  2. 2 Centro Tecnológico Agroalimentario Ctic Cita
  3. 3 SAT Frutas y Verduras Valle de Rincón
Actas:
34th EFFoST International Conference 2020 : Bridging high-tech, food-tech and health: Consumer-oriented innovations 10-12 November 2020, Online event

Editorial: EFFoST

Año de publicación: 2020

Congreso: 34th EFFoST International Conference 2020 - EFFoST 2020

Tipo: Aportación congreso

Repositorio institucional: lock_openAcceso abierto Editor