Grape color variation involves genetic and micro-environmental changes that alter berry phenolic and aromatic composition
- M Rodríguez-Lorenzo 1
- P Carbonell-Bejerano 1
- C Royo 1
- N Mauri 1
- G. Hilbert 2
- C Renaud 2
- S Delrot 2
- J.L. Rambla 3
- A Granell 3
- G Diretto 4
- J.M. Martínez-Zapater 1
- 1 ICVV, CSIC-UR-CAR, Logroño
- 2 UMR EGFV, ISVV, Bordeaux Sciences Agro, INRA, Univ. Bordeaux, Villenave d’Ornon, France
- 3 IBMCP, CSIC-UPV, Valencia
- 4 4 Casaccia Research Center, ENEA, Rome, Italy
Editorial: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino
Año de publicación: 2018
Páginas: 150
Congreso: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)
Tipo: Aportación congreso