Characterization of deletions causing berry color variation in Garnacha and Tempranillo

  1. Nuria Mauri 1
  2. Maite Rodríguez-Lorenzo 1
  3. Pablo Carbonell-Bejerano 1
  4. Carolina Royo 1
  5. Félix Cibríain 2
  6. Julián Suberviola 2
  7. Ana Sagües 2
  8. Javier Ibáñez 1
  9. José M. Martínez-Zapater 1
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (ICVV), CSIC-Universidad de La Rioja- Gobierno de La Rioja
  2. 2 Secciónn de Viticultura y Enología, Dpto. Desarrollo Rural, Medio Ambiente y Administración Local. Gobierno de Navarra
Llibre:
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

Editorial: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino

Any de publicació: 2018

Pàgines: 153

Congrés: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)

Tipus: Aportació congrés