Cardiovascular Benefits of Phenol-Enriched Virgin Olive Oils: New Insights from the Virgin Olive Oil and HDL Functionality (VOHF) Study

  1. Pedret, A.
  2. Fernández-Castillejo, S.
  3. Valls, R.-M.
  4. Catalán, Ú.
  5. Rubió, L.
  6. Romeu, M.
  7. Macià, A.
  8. López de las Hazas, M.C.
  9. Farràs, M.
  10. Giralt, M.
  11. Mosele, J.I.
  12. Martín-Peláez, S.
  13. Remaley, A.T.
  14. Covas, M.-I.
  15. Fitó, M.
  16. Motilva, M.-J.
  17. Solà, R.
Revista:
Molecular Nutrition and Food Research

ISSN: 1613-4133 1613-4125

Año de publicación: 2018

Volumen: 62

Número: 16

Tipo: Revisión

DOI: 10.1002/MNFR.201800456 GOOGLE SCHOLAR