Publicaciones (106) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2015

  1. 1,4-Bis(2′-pyridylethynyl)benzene as a ligand in heteronuclear gold-thallium complexes. Influence of the ancillary ligands on their optical properties

    Dalton Transactions, Vol. 44, Núm. 15, pp. 6719-6730

  2. A luminescent double helical gold(i)-thiophenolate coordination polymer obtained by hydrothermal synthesis or by thermal solid-state amorphous-to-crystalline isomerization

    Journal of Materials Chemistry C . Materials for optical, magnetic and electronic devices, Vol. 3, Núm. 16, pp. 4115-4125

  3. A new dinosaur tracksite with small footprints in the Urbión Group (Cameros Basin, Lower Cretaceous, La Rioja, Spain)

    Journal of iberian geology: an international publication of earth sciences, Vol. 41, Núm. 1, pp. 167-175

  4. A thorough experimental study of CH/π interactions in water: quantitative structure-stability relationships for carbohydrate/aromatic complexes

    Chemical Science, Vol. 6, Núm. 11, pp. 6076-6085

  5. Active site structure and dynamics in designed and evolved enzymes

    ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY

  6. An Extended chain and trinuclear complexes based on pt(II)-M (M = Tl(I), Pb(II)) bonds: Contrasting photophysical behavior

    Inorganic Chemistry, Vol. 54, Núm. 9, pp. 4351-4363

  7. Analytical method for the determination and a survey of parabens and their derivatives in pharmaceuticals

    Environmental Research, Vol. 142, pp. 452-460

  8. Análisis mediante resonancia magnética nuclear de la evolución de la lipólisis en la elaboración de un embutido fermentado (chorizo)

    Avances en microbiología

  9. Análisis sensorial a nivel gustativo y olfativo de las bases químicas del descriptor mineralidad en vinos sintéticos modificados

    Enología 2.015: innovación vitivinícola

  10. Aplicació de noves técniques ràpides d'anàlisi sensorial a la recerca enològica: prova de categorització de la qualitat seguida d'un perfilat ràpid

    ACE: revista d'enologia, Vol. 32, Núm. 102, pp. 12-17

  11. Aplicación de nuevas técnicas rápidas de análisis sensorial a la investigación enológica: prueba de categorización de la calidad seguida de un perfilado rápido

    ACE: Revista de enología, Núm. 152

  12. Atributos sensoriales con capacidad predictiva en el amargor de vinos tintos

    Enología 2.015: innovación vitivinícola

  13. Bases química i sensorial de l'astringència i del gust amarg

    ACE: revista d'enologia, Vol. 32, Núm. 102, pp. 18-25

  14. Caracterització organolèptica de vins mitjançant nous mètodes d'anàlisi descriptius

    ACE: revista d'enologia, Vol. 32, Núm. 102, pp. 5-11

  15. Caracterización organoléptica de vinos mediante nuevos métodos de análisis descriptivos

    ACE: Revista de enología, Núm. 152

  16. Chemistry: Gold(III)-CO and gold(III)-CO2 complexes and their role in the water-gas shift reaction

    Science Advances, Vol. 1, Núm. 9

  17. Comparative study between TB-mBJ and GGA+U on magnetic and optical properties of CdFe2O4

    Journal of Magnetism and Magnetic Materials, Vol. 393, pp. 183-187

  18. Comparative study of (N, Fe) doped TiO2 photocatalysts

    Applied Surface Science, Vol. 327, pp. 490-497

  19. Computational exploration of the photoprotective potential of gadusol

    ChemistryOpen, Vol. 4, Núm. 2, pp. 155-160

  20. Contribution to knowledge of the last dinosaur footprints in Europe. Persistence of ornithopods in the upper Maastrichtian of SE Spain

    Cretaceous Research, pp. 1-18