Publicaciones (71) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2008

  1. 1,2-Dibromo- and 1,2-Diiodotetrafluorobenzene as Precursors of Anionic Homo- and Heterometallic Gold Complexes

    Organometallics, Vol. 27, Núm. 13, pp. 2971-2979

  2. Adsorption of heavy metals onto sewage sludge-derived materials

    Bioresource Technology, Vol. 99, Núm. 14, pp. 6332-6338

  3. Alpha-Alkylation vs. Retro-O-Michael / gamma-Alkylation of Bicyclic N,O-Acetals; an Entry to alpha-Methylthreonine

    Tetrahedron: Asymmetry, Vol. 19, Núm. 24, pp. 2829-2834

  4. Aplicación de prohexadiona de calcio en vid y su implicación directa en el color y calidad del fruto

    Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008

  5. Barricas de roble: extracción asisitida por microondas de cloroanisoles y clorofenoles

    La Semana vitivinícola, Núm. 3216, pp. 790-795

  6. Co-combustion of different sewage sludge and coal: A non-isothermal thermogravimetric kinetic analysis

    Bioresource Technology, Vol. 99, Núm. 14, pp. 6311-6319

  7. Complexes of platinum(II) containing ferrocenylethynyl ligands: synthesis, characterization and spectroscopic and electrochemical properties

    Dalton Transactions, Vol. 36, pp. 4926-4936

  8. Compuestos responsables del sabor a corcho y del carácter Brett

    La Semana vitivinícola, Núm. 3233, pp. 2247-2252

  9. Desarrollo de un nuevo método para determinar fenoles volátiles: compuestos responsables del carácter Brett

    La Semana vitivinícola, Núm. 3224, pp. 1478-1481

  10. Design and synthesis of FAJANU: A de novo C2 symmetric cyclopeptide family

    Journal of Medicinal Chemistry, Vol. 51, Núm. 11, pp. 3194-3202

  11. Determinación de ftalatos y evaluación de la contaminación por los mismos en diferentes vinos

    Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008

  12. Determinación de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho

    La Semana vitivinícola, Núm. 3221, pp. 1126-1131

  13. Determination of cyprodinil and fludioxonil in the fermentative process of must by high-performance liquid chromatography-diode array detection

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 11, pp. 1943-1948

  14. Determination of phthalates in wine by headspace solid-phase microextraction followed by gas chromatography-mass spectrometry. Use of deuterated phthalates as internal standards

    Journal of Chromatography A, Vol. 1181, Núm. 1-2, pp. 125-130

  15. Dissipation of fungicide pyrimethanil in grapes, must, fermenting must and wine

    Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008

  16. Efecto de la exposición a la luz sobre los parámetros de calidad de los vegetales mínimamente procesados

    Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 723-730

  17. Efectos de la aplicación de la prohexadiona de calcio como regulador de crecimiento en la composición polifenólica de los vinos tintos

    Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008

  18. El patrimonio geológico y la geodiversidad de España

    Eubacteria, Núm. 21, pp. 14-18

  19. Formal [2+2] Cycloaddition of 2-Acylaminoacrylates with Vinyl Sulfides. An Approach to Cyclobutane-alfa-Amino Acids as S-Phenylcysteine Analogues

    Synthesis (Stuttgart), Vol. 5, pp. 743-746

  20. Fósiles e icnofósiles del Cretácico continental

    Contextos geológicos españoles. Una aproximación al patrimonio geológico español de relevancia internacional (INSTITUTO GEOLOGICO Y MINERO DE ESPAÑA), pp. 99-106