Publicaciones en las que colabora con José Miguel Avizcuri Inac (30)

2018

  1. Chemical and sensory characterisation of sweet wines obtained by different techniques

    Ciência e técnica vitivinícola, Vol. 33, Núm. 1, pp. 15-30

2014

  1. Avances en el conocimiento de la percepción sensorial de vinos tintos y su relación con la composición química no volátil. Evolución químico-sensorial en la etapa de embotellado

    Avances en el conocimiento de la percepción sensorial de vinos tintos y su relación con la composición química no volátil. Evolución químico-sensorial en la etapa de embotellado

  2. Quality mapping: An exploratory approach for evaluating the chemicals driving in-mouth quality in red wines

    Wine: Phenolic Composition, Classification and Health Benefits, pp. 205-224

  3. Sensory changes during bottle storage of spanish red wines under different initial oxygen doses

    Food Research International, Vol. 66, pp. 235-246

  4. Ultra performance liquid chromatography coupled to Ultraviolet-Vis and mass spectrometry detector for screening of organic acids and polyphenols in red wine

    High-Performance Liquid Chromatography (HPLC). Principle, practices and procedures (Nova Science Publish, Inc), pp. 267-298

2012

  1. Composición, sabor y calidad del vino

    Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 431-440

  2. Contribution of non-volatile and aroma fractions to in-mouth sensory properties of red wines: Wine reconstitution strategies and sensory sorting task

    Analytica Chimica Acta, Vol. 732, pp. 64-72