Publicaciones (191) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2018

  1. Activities of oxadiazole antibacterials against staphylococcus aureus and other gram-positive bacteria

    Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 62, Núm. 8

  2. Adherent/invasive Escherichia coli (AIEC) isolates from asymptomatic people: New E. coli ST131 O25:H4/H30-Rx virotypes

    Annals of Clinical Microbiology and Antimicrobials, Vol. 17, Núm. 1

  3. Aging of Tempranillo wines with staves as an alternative to oak barrel aging

    XIV Congreso Nacional de Investigación Enológica (GIENOL) 2018

  4. Analysis of the Predator insect community in a viticultural landscape

    XI European Congress of Entomology ECE 2018

  5. Anatomy of the vine: origin, morphology, vegetative and reproductive cycles, and varieties

    La Rioja, its vineyards and wines (Gobierno de La Rioja), pp. 40-53

  6. Antimicrobial Resistance in Enterococcus spp. of animal origin

    Microbiology spectrum, Vol. 6, Núm. 4

  7. Antimicrobial resistance and genetic lineages of faecal enterococci of wild birds: Emergence of vanA and vanB2 harbouring Enterococcus faecalis

    International Journal of Antimicrobial Agents

  8. Análisis del uso de datos geográficos y Sistemas de Información Geográfica en las enseñanzas de grado y máster de una universidad

    Actas de las Jornadas sobre la Enseñanza Universitaria de la Informática (JENUI), Núm. 3

  9. Aplicaciones del ensayo CATA: influencia de la información contenida en la etiqueta en la percepción del atributo de mineralidad en vinos blancos

    ACE: Revista de enología, Núm. 165

  10. Aplicacions de l'assagig CATA. Influència de la informació continguda en l'etiqueta en la percepció de l'atribut de "mineralitat" en vins blancs

    ACE: revista d'enologia, Vol. 35, Núm. 107, pp. 5-10

  11. Aplicación de marcadores moleculares a un programa de mejora de variedades de melocotón

    Revista de fruticultura, Núm. 60, pp. 18-29

  12. Application of Atmospheric Pressure Cold Plasma to wine: a preliminary study

    Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

  13. Application of green compost as amendment in an agricultural soil: Effect on the behaviour of triasulfuron and prosulfocarb under field conditions

    Journal of Environmental Management, Vol. 207, pp. 180-191

  14. Arthropods as vectors of transmisible diseases in Spain

    Medicina Clinica, Vol. 151, Núm. 11, pp. 450-459

  15. Automated early yield prediction in vineyards from on-the-go image acquisition

    Computers and Electronics in Agriculture, Vol. 144, pp. 26-36

  16. Automated grapevine cultivar classification based on machine learning using leaf morpho-colorimetry, fractal dimension and near-infrared spectroscopy parameters

    Computers and Electronics in Agriculture, Vol. 151, pp. 311-318

  17. Biological Approaches for Disease Control in Aquaculture: Advantages, Limitations and Challenges

    Trends in Microbiology, Vol. 26, Núm. 11, pp. 896-903

  18. Bioprotection as a tool to free additives winemaking: Effect on sensorial, anthocyanic and aromatic profile of young red wines

    LWT, Vol. 98, pp. 458-464

  19. Borrelia miyamotoi: Should this pathogen be considered for the diagnosis of tick-borne infectious diseases in Spain?

    Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 36, Núm. 9, pp. 568-571

  20. Briófitos de ríos y bioindicación del cambio climático: Una experiencia en La Rioja

    Zubía, Núm. 30, pp. 319-339