Publicaciones (162) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2017

  1. "Xylella fastidiosa", todos vigilantes

    Cuaderno de campo, Núm. 60, pp. 30-35

  2. A cross-sectional epidemiological study of domestic animals related to human leptospirosis cases in Nicaragua

    Acta Tropica, Vol. 170, pp. 79-84

  3. A new methodology for estimating the grapevine-berry number per cluster using image analysis

    Biosystems Engineering, Vol. 156, pp. 80-95

  4. Acerca de la presencia de Clerus mutillarius mutillarius Fabricius, 1775 en la península ibérica: estudio de una zona de contacto con Clerus mutillarius africanus Kocher, 1955 y reflexiones sobre su categoría taxonómica (Coleoptera: Cleridae)

    Arquivos Entomolóxicos, Núm. 17, pp. 181-195

  5. Actualización en la resistencia antibiótica en Gram positivos= Update on antibiotic resistance in Gram-positive bacteria

    Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 35, pp. 2-8

  6. Adaptación al calentamiento climático de veinte variedades de vid, minoritarias de la DOCa Rioja, por su potencial de acidez

    Zubía, Núm. 29, pp. 83-94

  7. Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety , time and type of aging

    Wine Active Compounds 2017

  8. Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of white and rose sparkling wines

    In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)

  9. Analysis of blaSHV-12-carrying Escherichia coli clones and plasmids from human, animal and food sources

    Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 72, Núm. 6, pp. 1589-1596

  10. Analysis of crop water stress index (CWSI) for estimating stem water potential in grapevines: Comparison between natural reference and baseline approaches

    Acta Horticulturae, Vol. 1150, pp. 189-194

  11. Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degree

    Wine Active Compounds 2017

  12. Anti-Toxoplasma gondii IgG avidity testing is necessary for diagnosis of acute toxoplasmosis

    Journal of Taibah University Medical Sciences

  13. Antibiogramj: A tool for analysing images from disk diffusion tests

    Computer Methods and Programs in Biomedicine, Vol. 143, pp. 159-169

  14. Antibiotic resistance in Escherichia coli in husbandry animals. The African perspective

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 64, Núm. 5, pp. 318-334

  15. Análisis geoestadístico de la distribución espacio-temporal de "Lobesia Botrana" (Lepidoptera: Tortricidae) en Rioja Alta (España)

    Zubía, Núm. 29, pp. 41-66

  16. Aprendizaje cooperativo entre alumnos de un máster interuniversitario mediante la organización y participación en mesas de redondas: Máster oficial interuniversitario Sanidad y Producción Porcina

    Repensar la Universidad

  17. Assessment of grape cluster yield components based on 3D descriptors using stereo vision (vol 50, pg 273, 2015)

    Food Control, Vol. 75, pp. 271-271

  18. Avances en el conocimiento del tornillo de las cepas

    Vida rural, Núm. 432, pp. 40-46

  19. Bases sensoriales del carácter mineral en el vino a nivel olfativo y gustativo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 482, pp. 95-105

  20. Beneficios cualitativos en los aromas de madera y económicos en la calidad del vino del método Barena

    La Semana vitivinícola, Núm. 3497, pp. 1008-1012