Departamento
Agricultura y Alimentación
Publicaciones (136) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2013
-
"Marchantia polymorpha" L. subsp. "ruderalis" Bischl. & Boisselier (Marchantiophyta), nueva para La Rioja
Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 40, pp. 81-83
-
A novel FexA variant from a canine Staphylococcus pseudintermedius isolate that does not confer florfenicol resistance
Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 57, Núm. 11, pp. 5763-5766
-
Amino acids and biogenic amines in red varietal wines: the role of grape variety, malolactic fermentation and vintage
European Food Research and Technology, Vol. 237, Núm. 6, pp. 887-895
-
Analysis of a novel erm(T)- and cadDX-carrying plasmid from methicillin-susceptible staphylococcus aureus ST398-t571 of human origin
Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 68, Núm. 2, pp. 471-473
-
Animal and human Staphylococcus aureus associated clonal lineages and high rate of Staphylococcus pseudintermedius novel lineages in Spanish kennel dogs: Predominance of S. aureus ST398
Veterinary Microbiology, Vol. 166, Núm. 3-4, pp. 580-589
-
Antibiotic resistance, virulence determinants and production of biogenic amines among enterococci from ovine, feline, canine, porcine and human milk
BMC Microbiology, Vol. 13, Núm. 1, pp. 1-12
-
Antimicrobial Resistance, Virulence Genes, and Genetic Lineages of Staphylococcus pseudintermedius in Healthy Dogs in Tunisia
Microbial Ecology, Vol. 66, Núm. 2, pp. 363-368
-
Antimicrobial resistance and virulence genes in Escherichia coli and enterococci from red foxes (Vulpes vulpes)
Anaerobe, Vol. 23, pp. 82-86
-
Antimicrobial resistance in faecal enterococci and Escherichia coli isolates recovered from Iberian wolf
Letters in Applied Microbiology., Vol. 56, Núm. 4, pp. 268-274
-
Applications of computer vision techniques in viticulture to assess canopy features, cluster morphology and berry size
Acta Horticulturae, Vol. 978, pp. 77-84
-
Appraisal of wine color and phenols from a non-invasive grape berry fluorescence method
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 47, Núm. 1, pp. 55-64
-
Brettanomyces: Mitos y realidades
Enólogos, Núm. 81, pp. 44-60
-
Brettanomyces: mitos y realidades
Innovación Vitivinícola en la Ribera del Duero. Sostenibilidad III: [ponencias del XIII Curso de Verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2013]
-
Briófitos en arroyos de montaña
Investigación y ciencia, Núm. 441, pp. 50-51
-
Caracterización ampelográfica y genética e identificación de diferentes variedades de vid conocidas como "Maturana" en la DOCa. Rioja
Zubía, Núm. 25, pp. 15-19
-
Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La Rioja
Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola. XII Congreso de los Grupos de Investigación Enológica (GIENOL 2013)
-
Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías
Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola (AMV Ediciones), pp. 385-388
-
Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías
Nuevas perspectivas en investigacion vitivinícola. Gienol 2013
-
Caracterización vitícola y enológica de cuatro variedades minoritarias conocidas como Tempranillo en la DOCa Rioja
Zubía, Núm. 25, pp. 21-30
-
Case report: A confirmed case of rickettsia parkeri infection in a traveler from Uruguay
American Journal of Tropical Medicine and Hygiene, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1203-1205