Publicaciones (136) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2013

  1. "Marchantia polymorpha" L. subsp. "ruderalis" Bischl. & Boisselier (Marchantiophyta), nueva para La Rioja

    Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 40, pp. 81-83

  2. A novel FexA variant from a canine Staphylococcus pseudintermedius isolate that does not confer florfenicol resistance

    Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 57, Núm. 11, pp. 5763-5766

  3. Amino acids and biogenic amines in red varietal wines: the role of grape variety, malolactic fermentation and vintage

    European Food Research and Technology, Vol. 237, Núm. 6, pp. 887-895

  4. Analysis of a novel erm(T)- and cadDX-carrying plasmid from methicillin-susceptible staphylococcus aureus ST398-t571 of human origin

    Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 68, Núm. 2, pp. 471-473

  5. Animal and human Staphylococcus aureus associated clonal lineages and high rate of Staphylococcus pseudintermedius novel lineages in Spanish kennel dogs: Predominance of S. aureus ST398

    Veterinary Microbiology, Vol. 166, Núm. 3-4, pp. 580-589

  6. Antibiotic resistance, virulence determinants and production of biogenic amines among enterococci from ovine, feline, canine, porcine and human milk

    BMC Microbiology, Vol. 13, Núm. 1, pp. 1-12

  7. Antimicrobial Resistance, Virulence Genes, and Genetic Lineages of Staphylococcus pseudintermedius in Healthy Dogs in Tunisia

    Microbial Ecology, Vol. 66, Núm. 2, pp. 363-368

  8. Antimicrobial resistance and virulence genes in Escherichia coli and enterococci from red foxes (Vulpes vulpes)

    Anaerobe, Vol. 23, pp. 82-86

  9. Antimicrobial resistance in faecal enterococci and Escherichia coli isolates recovered from Iberian wolf

    Letters in Applied Microbiology., Vol. 56, Núm. 4, pp. 268-274

  10. Applications of computer vision techniques in viticulture to assess canopy features, cluster morphology and berry size

    Acta Horticulturae, Vol. 978, pp. 77-84

  11. Appraisal of wine color and phenols from a non-invasive grape berry fluorescence method

    OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 47, Núm. 1, pp. 55-64

  12. Brettanomyces: Mitos y realidades

    Enólogos, Núm. 81, pp. 44-60

  13. Brettanomyces: mitos y realidades

    Innovación Vitivinícola en la Ribera del Duero. Sostenibilidad III: [ponencias del XIII Curso de Verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2013]

  14. Briófitos en arroyos de montaña

    Investigación y ciencia, Núm. 441, pp. 50-51

  15. Caracterización ampelográfica y genética e identificación de diferentes variedades de vid conocidas como "Maturana" en la DOCa. Rioja

    Zubía, Núm. 25, pp. 15-19

  16. Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La Rioja

    Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola. XII Congreso de los Grupos de Investigación Enológica (GIENOL 2013)

  17. Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías

    Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola (AMV Ediciones), pp. 385-388

  18. Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías

    Nuevas perspectivas en investigacion vitivinícola. Gienol 2013

  19. Caracterización vitícola y enológica de cuatro variedades minoritarias conocidas como Tempranillo en la DOCa Rioja

    Zubía, Núm. 25, pp. 21-30

  20. Case report: A confirmed case of rickettsia parkeri infection in a traveler from Uruguay

    American Journal of Tropical Medicine and Hygiene, Vol. 89, Núm. 6, pp. 1203-1205