Publicaciones (153) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. 1987, un caso de enfermedad de lyme - 2012: Centro de Referencia de Rickettsiosis y Enfermedades Transmitidas por Artrópodos Vectores

    Zubía, Núm. 24, pp. 149

  2. ABrA : Atlas y libro rojo de los briófitos amenazados de España

    Organismo Autónomo Parques Nacionales

  3. Acquisition of carbapenem resistance in multiresistant Klebsiella pneumoniae strains harbouring bla CTX-M-15, qnrS1 and aac(6')-Ib-cr genes

    Journal of Medical Microbiology, Vol. 61, Núm. 5, pp. 672-677

  4. Alimentos funcionales: nuevas tendencias en nutrición y salud

    Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 405-414

  5. Alta prevalencia de "staphylococus aureus" toxigénicos y variedad de líneas genéticas en aislados de burros destinados a consumo humano en Túnez

    Avances en microbiología de los alimentos

  6. An open-access database of grape harvest dates for climate research: Data description and quality assessment

    Climate of the Past, Vol. 8, Núm. 5, pp. 1403-1418

  7. Analysis of airborne yeast in one winery over a period of one year

    Food Control, Vol. 30, Núm. 2, pp. 585-589

  8. Antibiotic resistance and extended-spectrum β-Lactamases in isolated bacteria from seawater of Algiers beaches (Algeria)

    Microbes and Environments, Vol. 27, Núm. 1, pp. 80-86

  9. Antimicrobial activity of pediocin PA-1 against Oenococcus oeni and other wine bacteria

    Food Microbiology, Vol. 31, Núm. 2, pp. 167-172

  10. Aplicación de la norma EN 14491:2006 a los silos de acero cilíndricos para la protección frente a explosiones de polvo

    Informes de la construcción, Vol. 64, Núm. 526, pp. 233-242

  11. Application of the Different Electrophoresis Techniques to the Detection and Identification of Lactic Acid Bacteria in Wines

    Electrophoresis (IntechOpen)

  12. Assessment of spent mushroom substrate as sorbent of fungicides: Influence of sorbent and sorbate properties

    Journal of Environmental Quality, Vol. 41, Núm. 3, pp. 814-822

  13. Assessment of the spatial variability of anthocyanins in grapes using a fluorescence sensor: Relationships with vine vigour and yield

    Precision Agriculture, Vol. 13, Núm. 4, pp. 457-472

  14. Assessment of vineyard water status variability by thermal and multispectral imagery using an unmanned aerial vehicle (UAV)

    Irrigation Science, Vol. 30, Núm. 6, pp. 511-522

  15. Avances en microbiología de los alimentos

    Universidad de La Rioja

  16. Biofilm formation and resistence to ethanol of oenological lactic acid bacteria

    FEBS Journal, Vol. 279, Núm. s1, pp. 332-333

  17. Briología, crisis, y evaluación de proyectos

    Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 38, pp. 73-75

  18. Calibration and validation of a remote sensing algorithm to estimate energy balance components and daily actual evapotranspiration over a drip-irrigated Merlot vineyard

    Irrigation Science, Vol. 30, Núm. 6, pp. 537-553

  19. Caracterización molecular de cepas de Staphylococcus aureus resistentes a meticilina ST398 en pacientes con infecciones cutáneas y sus familiares

    Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 30, Núm. 1, pp. 18-21

  20. Cell compartmentation of UV-absorbing compounds in two aquatic mosses under enhanced UV-B

    Cryptogamie Bryologie, Vol. 33, Núm. 2, pp. 169-184