Departamento
Agricultura y Alimentación
Capítulos de Libro (15) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2012
-
Alimentos funcionales: nuevas tendencias en nutrición y salud
Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 405-414
-
Application of the Different Electrophoresis Techniques to the Detection and Identification of Lactic Acid Bacteria in Wines
Electrophoresis (IntechOpen)
-
Cinco variedades diferentes conocidas como "Tempranillo" en la D.O.Ca. Rioja
Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 461-473
-
Composición, sabor y calidad del vino
Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 431-440
-
Dust explosions: Protection of silos by venting
Dust: Sources, Environmental Concerns and Control, pp. 223-238
-
Efecto del envasado y descontaminación con antimicrobianos de origen natural en la seguridad y calidad de la carne de pollo
Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 419-430
-
Evaluation of the pollution by pesticides in natural surface and ground waters in a wine-growing region
7th European Conf. on Pesticides and Related Organic Micropollutants in the Environement - 13th Symposium on Chemistry and Fate of Modern Pesticides (IAREN - Instituto da Água da Região Norte), pp. 296-298
-
Feature extraction on vineyard by Gustafson Kessel FCM and K-means
Proceedings of the Mediterranean Electrotechnical Conference - MELECON, pp. 481-484
-
Implantación de un proyecto de innovación docente en la asignatura de Biología de primer curso del Grado de Ingeniería Agrícola.
IX Jornadas de Docencia e Investigación en Ingeniería Agroforestal. Universidad (Universidad de León, Área de Publicaciones)
-
Introducción
Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 11-14
-
Los nombres de las variedades de vid
Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 363-372
-
Molecular Mechanisms of Cell Growth and Oncogene Action
Animal Cell Biotechnology, pp. 215-236
-
Prohexadione-calcium as a regulator of vine growth. Effect on the physical-chemical characteristics of wine grapes.
Grapes: Cultivation, Varieties and Nutritional Uses, pp. 133-153
-
Relationship between skin cell wall composition and anthocyanin extractabilityof Vitis vinífera L. cv. Tempranillo at differents physiological stages and contents of soluble solids
XXVIth International Conference on Polyphenols. Polyphenols Communications, pp. 153-154
-
Rickettsiosis as threat for the traveller
Current topics in tropical medicine (Alfonso Javier Rodríguez-Morales), pp. 3-22