Capítulos de Libro (15) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2012

  1. Alimentos funcionales: nuevas tendencias en nutrición y salud

    Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 405-414

  2. Application of the Different Electrophoresis Techniques to the Detection and Identification of Lactic Acid Bacteria in Wines

    Electrophoresis (IntechOpen)

  3. Cinco variedades diferentes conocidas como "Tempranillo" en la D.O.Ca. Rioja

    Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 461-473

  4. Composición, sabor y calidad del vino

    Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 431-440

  5. Dust explosions: Protection of silos by venting

    Dust: Sources, Environmental Concerns and Control, pp. 223-238

  6. Efecto del envasado y descontaminación con antimicrobianos de origen natural en la seguridad y calidad de la carne de pollo

    Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 419-430

  7. Evaluation of the pollution by pesticides in natural surface and ground waters in a wine-growing region

    7th European Conf. on Pesticides and Related Organic Micropollutants in the Environement - 13th Symposium on Chemistry and Fate of Modern Pesticides (IAREN - Instituto da Água da Região Norte), pp. 296-298

  8. Feature extraction on vineyard by Gustafson Kessel FCM and K-means

    Proceedings of the Mediterranean Electrotechnical Conference - MELECON, pp. 481-484

  9. Implantación de un proyecto de innovación docente en la asignatura de Biología de primer curso del Grado de Ingeniería Agrícola.

    IX Jornadas de Docencia e Investigación en Ingeniería Agroforestal. Universidad (Universidad de León, Área de Publicaciones)

  10. Introducción

    Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 11-14

  11. Los nombres de las variedades de vid

    Vino y alimentación: estudios humanísticos y científicos (Universidad de La Rioja), pp. 363-372

  12. Molecular Mechanisms of Cell Growth and Oncogene Action

    Animal Cell Biotechnology, pp. 215-236

  13. Prohexadione-calcium as a regulator of vine growth. Effect on the physical-chemical characteristics of wine grapes.

    Grapes: Cultivation, Varieties and Nutritional Uses, pp. 133-153

  14. Relationship between skin cell wall composition and anthocyanin extractabilityof Vitis vinífera L. cv. Tempranillo at differents physiological stages and contents of soluble solids

    XXVIth International Conference on Polyphenols. Polyphenols Communications, pp. 153-154

  15. Rickettsiosis as threat for the traveller

    Current topics in tropical medicine (Alfonso Javier Rodríguez-Morales), pp. 3-22