Capítulos de Libro (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2004

  1. Application of the hazard analysis critical control point in salmon processed by the sous vide method

    Food Quality Management for East European Countries (Editura AcademicPres), pp. 235-243

  2. Immobilization of pesticides in soils modified by cationic surfactants: effect of octadecyltrimethylammonium cation. Publicación colectiva.

    Saturated and unsaturated zone. Integration of process knowledge into effective models (LA GOLIARDICA PAVESE), pp. 285-290

  3. Implementation of hazard analysis critical control point in meat and poultry slaughter plants

    Food Quality Management for East European Countries (Editura AcademicPres), pp. 226-234

  4. Influence of the nature of the pesticides and the origin of the compost extract on the desortion of pesticides from the soil. Publicación colectiva.

    Saturated and unsaturated zone. Integration of process knowledge into effective models, pp. 21-24

  5. Influence of the temperature of extraction from compost on the desoption of pesticides from the soil. Publicación colectiva.

    Saturated and unsaturated zone. Integration of process knowledge into effective models, pp. 15-20

  6. Influencia del uso de antibióticos como promotores del crecimiento de animales en la selección de resistencias en bacterias

    Nuevas cuestiones de biología: Aportaciones riojanas 2 (Instituto de Estudios Riojanos), pp. 279-294

  7. Mecanización y necesidades de mano de obra en los diversos sistemas de cultivo

    Formas de cultivo de la vid y modalidades de distribución de los productos fitosanitarios (Mundi Prensa Libros), pp. 141-158

  8. Variedades minoritarias en la Denominación de Origen Calificada Rioja: posibilidades de cultivo y elaboración

    Interés de las variedades locales y minoritarias de vid : jornada técnica organizada por la Asociación Riojana para el Progreso de la Viticultura (Arprovi), Logroño, 28 de noviembre de 2003 (Consejería de Agricultura, Ganadería y Desarrollo Rural), pp. 51-112