Publicaciones (132) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2017

  1. "Xylella fastidiosa", todos vigilantes

    Cuaderno de campo, Núm. 60, pp. 30-35

  2. A cross-sectional epidemiological study of domestic animals related to human leptospirosis cases in Nicaragua

    Acta Tropica, Vol. 170, pp. 79-84

  3. A new methodology for estimating the grapevine-berry number per cluster using image analysis

    Biosystems Engineering, Vol. 156, pp. 80-95

  4. Acerca de la presencia de Clerus mutillarius mutillarius Fabricius, 1775 en la península ibérica: estudio de una zona de contacto con Clerus mutillarius africanus Kocher, 1955 y reflexiones sobre su categoría taxonómica (Coleoptera: Cleridae)

    Arquivos Entomolóxicos, Núm. 17, pp. 181-195

  5. Actualización en la resistencia antibiótica en Gram positivos= Update on antibiotic resistance in Gram-positive bacteria

    Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 35, pp. 2-8

  6. Adaptación al calentamiento climático de veinte variedades de vid, minoritarias de la DOCa Rioja, por su potencial de acidez

    Zubía, Núm. 29, pp. 83-94

  7. Analysis of blaSHV-12-carrying Escherichia coli clones and plasmids from human, animal and food sources

    Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 72, Núm. 6, pp. 1589-1596

  8. Analysis of crop water stress index (CWSI) for estimating stem water potential in grapevines: Comparison between natural reference and baseline approaches

    Acta Horticulturae, Vol. 1150, pp. 189-194

  9. Antibiogramj: A tool for analysing images from disk diffusion tests

    Computer Methods and Programs in Biomedicine, Vol. 143, pp. 159-169

  10. Antibiotic resistance in Escherichia coli in husbandry animals. The African perspective

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 64, Núm. 5, pp. 318-334

  11. Análisis geoestadístico de la distribución espacio-temporal de "Lobesia Botrana" (Lepidoptera: Tortricidae) en Rioja Alta (España)

    Zubía, Núm. 29, pp. 41-66

  12. Assessment of grape cluster yield components based on 3D descriptors using stereo vision (vol 50, pg 273, 2015)

    Food Control, Vol. 75, pp. 271-271

  13. Avances en el conocimiento del tornillo de las cepas

    Vida rural, Núm. 432, pp. 40-46

  14. Bases sensoriales del carácter mineral en el vino a nivel olfativo y gustativo

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 482, pp. 95-105

  15. Beneficios cualitativos en los aromas de madera y económicos en la calidad del vino del método Barena

    La Semana vitivinícola, Núm. 3497, pp. 1008-1012

  16. Beneficios cualitativos en los aromas de madera y económicos en la calidad del vino del método Barena

    La Semana vitivinícola, Núm. 3509, pp. 2240-2244

  17. Bioindication and modelling of atmospheric deposition in forests enable exposure and effect monitoring at high spatial density across scales

    Annals of Forest Science, Vol. 74, Núm. 2

  18. Biological parameters of "Xylotrechus arvicola" females, an insect pest in Iberian Peninsula vineyards

    OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 51, Núm. 4, pp. 373-379

  19. Calibration and validation of an aerodynamic method to estimate the spatial variability of sensible and latent heat fluxes over a drip-irrigated Merlot vineyard

    International Journal of Remote Sensing, Vol. 38, Núm. 24, pp. 7473-7496

  20. Caracterización de deleciones causantes de cambios en el color de la uva mediante evaluación de la heterocigosidad de marcadores SNP

    Zubía, Núm. 29, pp. 121-140