Publicaciones (56) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2008

  1. A feasibility study on the use of a miniature fiber optic NIR spectrometer for the prediction of volumic mass and reducing sugars in white wine fermentations

    Journal of Food Engineering, Vol. 89, Núm. 3, pp. 325-329

  2. Aclareo mecánico en viñedos en espaldera

    Vinoteq: Vino, ecnología, equipos, calidad, Vol. 41, pp. 26-29

  3. Age-specific physiological responses to UV radiation in the aquatic liverwort Jungermannia exsertifolia subsp. cordifolia

    Cryptogamie Bryologie, Vol. 29, Núm. 2, pp. 115-126

  4. Análisis crítico de la viticultura en el inicio de su sexto milenio

    Mercados del vino y la distribución, Vol. 32, pp. 8-8

  5. Aprender enseñando: una propuesta de organización de la asignatura Conocimiento del Medio Natural

    Contextos educativos: Revista de educación, Núm. 11, pp. 225-242

  6. Assessment of tempranillo grapes quality in the vineyard by vitur score-sheet

    OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 42, Núm. 1, pp. 59-65

  7. Balance de nitrógeno en el cultivo de patata en Rioja Alta

    Cuaderno de campo, Núm. 39, pp. 31-35

  8. Calidad y seguridad de frutas y hortalizas mínimamente procesadas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 390, pp. 112-115

  9. Changes in the color components and phenolic content of red wines from Vitis Vinífera L. Cv. "Tempranillo" during vinification and aging

    European Food Research and Technology, Vol. 228, Núm. 1, pp. 29-38

  10. Characterisation of Extended-Spectrum Beta-Lactamases and integrons in Escherichia coli isolates in a Spanish hospital

    Journal of Medical Microbiology, Vol. 57, Núm. 7, pp. 916-920

  11. Characterization of a new organization of the plantaricin locus in the inducible bacteriocin-producing Lactobacillus plantarum J23 of grape must origin

    Archives of Microbiology, Vol. 189, Núm. 5, pp. 491-499

  12. Comparative study of the pln locus of the quorum-sensing regulated bacteriocin-producing L. plantarum J51 strain

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 128, Núm. 2, pp. 390-394

  13. Corrección del carácter reducido del vino mediante Reduless

    La Semana vitivinícola, Núm. 3215, pp. 710-719

  14. Descriptive analysis of wines from Vitis vinifera cv. Albariño

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 5, pp. 819-823

  15. Detection of Alpha and Gamma-Proteobacteria in Amblyomma triste (Acari: Ixodidae) from Uruguay

    Experimental and Applied Acarology, Vol. 44, Núm. 1, pp. 49-56

  16. Detection of Rickettsia spp. in Haemaphysalis ticks collected in La Rioja, Spain

    Vector-Borne and Zoonotic Diseases, Vol. 8, Núm. 5, pp. 653-658

  17. Determination of cyprodinil and fludioxonil in the fermentative process of must by high-performance liquid chromatography-diode array detection

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 11, pp. 1943-1948

  18. Diagnóstico microbiológico de las infecciones por patógenos bacterianos emergentes: Anaplasma, Bartonella, Rickettsia, Tropheryma whipplei

    Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 26, Núm. 9, pp. 573-580

  19. ESBL in animals and their importance in transmission to humans (Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica (2007) 25, SUPPL. 2, (29-37))

    Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 26, Núm. 9, pp. 603

  20. Effect of Commercial Mannoprotein Addition on Polysaccharide, Polyphenolic, and Color Composition in Red Wines

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 19, pp. 9022-9029