Artículos (34) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2001

  1. "Senecio Inaequidens" (Asteraceae) y otras tres especies ruderales o arvenses interesantes en La Rioja

    Zubía, Núm. 19, pp. 43-48

  2. A proposed methodology to determine the sensory evaluation of a fresh goat's cheese (Cameros cheese): Application to cheeses packaged under modified atmospheres

    Food Quality and Preference, Vol. 12, Núm. 3, pp. 163-170

  3. Adiciones a la brioflora de La Rioja y Burgos

    Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 18, pp. 111-114

  4. Antibiotic resistance in Escherichia coli isolates obtained from animals, food, and humans in Spain.

    International Journal of Antimicrobial Agents, Vol. 18, Núm. 4, pp. 353-358

  5. Aportaciones al conocimiento de la flora briológica española. Nótula XIII: hepáticas y musgos de Mallorca (Islas Baleares)

    Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 18, pp. 103-110

  6. Attractiveness of 79 compounds and mixtures to wild Ceratitis capitata (Diptera: Tephritidae) in field trials

    Journal of Economic Entomology, Vol. 94, Núm. 4, pp. 898-904

  7. Bacteriocin production in vancomycin-resistant and vancomycin-susceptible Enterococcus isolates of different origins.

    Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 45, Núm. 3, pp. 905-912

  8. Behaviour of Listeria monocytogenes in packaged fresh mushrooms (Agaricus bisporus).

    Journal of Applied Microbiology (Print), Vol. 91, Núm. 5, pp. 795-805

  9. Bifunctional enzyme 6`-N-Aminoglycoside Acetyltransferase 2" -O-Aminoglycoside phosphotransferase in Lactobacillus and Pediococcus isolates of animal origin.

    Journal of Clinical Microbiology, Vol. 39, Núm. 2, pp. 824-825

  10. Changes in element concentrations in aquatic bryophytes over an annual cycle

    Archiv fur Hydrobiologie, Vol. 152, Núm. 2, pp. 253-277

  11. Characterisation of Grapevine Accessions al Germplasm Banks with RAPD and Microsatellite Markers

    Acta Horticulturae, Vol. 546, Núm. 546, pp. 271-279

  12. Control de la fermentación maloláctica

    Viticultura enología profesional, Núm. 73, pp. 63-71

  13. Detection of a single vanA-containing Enterococcus faecalis clone in hospitals of different regions in Spain.

    Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 48, Núm. 5, pp. 746-748

  14. Entomología aplicada (III): Modelización de la tasa de desarrollo de insectos en función de la temperatura.: Aplicación al Manejo Integrado de Plagas mediante el método de grados-día

    Boletín de la SEA, Núm. 28, pp. 147-150

  15. Erratum: Letter to the editor: Isolation of an SHV-12 β-lactamase-producing Escherichia coli strain from a dog with recurrent urinary tract infections (Antimicrobial Agents and Chemotherapy (2000) 44:12 (3483-3484))

    Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 45, Núm. 1, pp. 373

  16. High prevalence of erythromycin-resistant and clindamycin-susceptible (M phenotype) viridans group streptococci from pharingeal samples: a reservoir of mef genes in comensal bacteria.

    Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 48, Núm. 4, pp. 592-594

  17. Killer yeasts: incidence in the ecology of spontaneous fermentation

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 52, Núm. 4, pp. 352-356

  18. La colaboración entre la universidad y la industria conservera como dinamizadora de la investigación en el sector

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 20, Núm. 159, pp. 89-94

  19. La importancia de las levaduras en la fermentación alcohólica del vino

    Cuaderno de campo, Núm. 17, pp. 35-39

  20. Los polisacáridos, contribución a la calidad del vino

    Viticultura enología profesional, Núm. 75, pp. 46-51