Agricultura y Alimentación
Departamento
Universitat de València
Valencia, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universitat de València (10)
2023
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Divulgando la amenaza de las superbacterias entre el alumnado de educación secundaria de La Rioja (Divulsuperbac)
Divulgando la amenaza de las superbacterias entre el alumnado de educación secundaria de La Rioja (Divulsuperbac)
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Spread of Pseudomonas aeruginosa ST274 Clone in Different Niches: Resistome, Virulome, and Phylogenetic Relationship
Antibiotics, Vol. 12, Núm. 11
2022
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Effect of cry toxins on Xylotrechus arvicola (Coleoptera: Cerambycidae) larvae
Insects, Vol. 13, Núm. 1
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Wine yeast selection in the Iberian Peninsula: Saccharomyces and non-Saccharomyces as drivers of innovation in Spanish and Portuguese wine industries
Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Vol. 63, Núm. 31, pp. 10899-10927
2021
2020
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) de revisión y actualización de las Recomendaciones Dietéticas para la población española
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 32, pp. 11-58
2015
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Effects of UVB radiation exposure from the molecular to the organism level in macrophytes from shallow Mediterranean habitats
Aquatic Botany, Vol. 120, Núm. PA, pp. 112-120
2011
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Towards an understanding of the adaptation of wine yeasts to must: Relevance of the osmotic stress response
Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 89, Núm. 5, pp. 1551-1561
2010
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Oxidative stress responses and lipid peroxidation damage are induced during dehydration in the production of dry active wine yeasts
International Journal of Food Microbiology, Vol. 136, Núm. 3, pp. 295-303
2005
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Analysis of the expression of some stress induced genes in several commercial wine yeast strains at the beginning of vinification
Journal of Applied Microbiology, Vol. 98, Núm. 2, pp. 299-307