Agricultura y Alimentación
Departamento
Universidad de Murcia
Murcia, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Murcia (10)
2024
-
Effect of Pre-fermentative Treatments on Polysaccharide Composition of White and Rosé Musts and Wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 72, Núm. 4, pp. 1928-1937
2023
-
High-Power Ultrasound in Enology: Is the Outcome of This Technique Dependent on Grape Variety?
Foods, Vol. 12, Núm. 11
-
Ultrasound and microwave techniques for assisting ageing on lees of red wines
Food Chemistry, Vol. 426
2022
-
Efecto de la combinación de ultrasonidos de alta potencia y enzimas en la composición de polisacáridos del vino tinto
XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022
-
Effect of pre-fermentative strategies on the polysaccharide composition of must and white wines
In Vino Analytica Scientia 2022 (IVAS Metting)
-
Effects of combining high power ultrasound and enological enzymes on the composition of polysaccharides in red wine
LWT, Vol. 170
-
Unveiling the nature of a miniature world: a horizon scan of fundamental questions in bryology
Journal of Bryology, Vol. 44, Núm. 1, pp. 1-34
2021
2013
-
Una experiencia para utilizar la alfabetización científica en la formación de alumnos de magisterio: el proyecto "El cumpleaños de Darwin"
Revista Eureka sobre enseñanza y divulgación de las ciencias, Vol. 10, Núm. 3, pp. 424-437