Publicaciones en las que colabora con Teresa Garde Cerdán (17)

2017

  1. Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintages

    European Food Research and Technology, Vol. 243, Núm. 5, pp. 827-834

  2. Impact of pulsed electric field treatment on must and wine quality

    Handbook of Electroporation (Springer), pp. 2391-2406

2016

  1. Aplicación de PEAV para la inactivación de la microbiota de los vinos

    La Semana vitivinícola, Núm. 3473, pp. 950-953

  2. Aplicación de PEAV para la inactivación de la microbiota de los vinos

    La Semana vitivinícola, Núm. 3485, pp. 2285-2288

2014

  1. Analysis of grapes and the first stages of the vinification process in wine contamination with Brettanomyces bruxellensis

    European Food Research and Technology, Vol. 240, Núm. 3, pp. 525-532

  2. Application of colloidal silver versus sulfur dioxide during vinification and storage of Tempranillo red wines

    Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 20, Núm. 1, pp. 51-61

  3. Diferentes fuentes nitrogenadas como bioestimulantes del viñedo

    Agricultura: Revista agropecuaria y ganadera, Núm. 973, pp. 362-366