Elena
González Fandos
CATEDRÁTICA DE UNIVERSIDAD
Vanesa
Tobar Pardo
Publicaciones en las que colabora con Vanesa Tobar Pardo (4)
2006
-
Quality and shelf life of packaged fresh sliced mushroom stored at two different temperatures.
Agricultural and Food Science in Finland, Vol. 15, Núm. 4, pp. 414-422
2005
-
Efecto de la temperatura de almacenamiento sobre la calidad sensorial y microbiológica del champiñón (Agaricus bisporus) laminado y envasado con distintos films plásticos
Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]
-
The sensory and microbiological quality of fresh sliced mushroom (Agaricus bisporus L.) packaged in modified atmospheres.
International Journal of Food Science & Technology Print, Vol. 40, Núm. 9, pp. 943-952
2004
-
Influence of Washing and Packaging on the Sensory and Microbiological Quality of Fresh Peeled White Asparagus
Journal of Food Science, Vol. 69, Núm. 1