José Antonio
Curiel Gámiz
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
Logroño, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (9)
2021
2018
-
Aroma profiling of an aerated fermentation of natural grape must with selected yeast strains at pilot scale
Food Microbiology, Vol. 70, pp. 214-223
2017
-
Different non-Saccharomyces yeast species stimulate nutrient consumption in S. cerevisiae mixed cultures
Frontiers in Microbiology, Vol. 8, Núm. OCT
-
Early transcriptional response to biotic stress in mixed starter fermentations involving Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii
International Journal of Food Microbiology, Vol. 241, pp. 60-68
-
Hypoxia and iron requirements are the main drivers in transcriptional adaptation of Kluyveromyces lactis during wine aerobic fermentation
International Journal of Food Microbiology, Vol. 246, pp. 40-49
2016
-
Identification of target genes to control acetate yield during aerobic fermentation with Saccharomyces cerevisiae
Microbial Cell Factories, Vol. 15, Núm. 1
-
Non-conventional Yeast Species for Lowering Ethanol Content of Wines
Frontiers in Microbiology, Vol. 7, Núm. MAY
2015
-
Análisis del transcriptoma de "Kluyveromyces lactis" en condiciones de respiración enológicas para obtener vinos de menor grado alcohólico
Avances en microbiología
-
Genes que afectan a la producción de ácido acético por parte de "Saccharomyces cerevisiae"307 durante la fermentación en presencia de oxígeno
Avances en microbiología