Publicaciones en las que colabora con Pedro José Balda Manzanos (47)

2019

  1. Forcing vine regrowth to delay ripening and its association to changes in the hormonal balance

    Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 58, pp. 95-101

  2. Preliminary results on forcing vine regrowth to delay ripening to a cooler period

    Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 58, Núm. 1, pp. 17-22

2018

  1. Forcing vine regrowth to delay ripening over two months to a cooler periodof the growing season

    Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

2016

  1. Caracterización agronómica y enológica de las variedades tintas minoritarias de la D.O.Ca Rioja

    Enoviticultura, Núm. 41, pp. 4-15

  2. Direct and indirect effects of three virus infections on yield and berry composition in grapevine (Vitis vinifera L.) cv. ‘Tempranillo’

    Scientia Horticulturae, Vol. 212, pp. 20-28

  3. Efectos de la temperatura sobre el desacoplamiento entre antocianos y azúcares de la variedad Garnacha en la DOCa Rioja

    II Jornadas del Grupo de Viticultura: comunicaciones técnicas : Madrid, 3-4 de noviembre de 2016

  4. Efectos del recorte severo de los pámpanos sobre el retraso y características de la maduración de la uva

    II Jornadas del Grupo de Viticultura: comunicaciones técnicas : Madrid, 3-4 de noviembre de 2016

  5. La poda mínima como herramienta para retrasar la maduración y mejorar la composición de la uva en condiciones de temperaturas elevadas

    II Jornadas del Grupo de Viticultura: comunicaciones técnicas : Madrid, 3-4 de noviembre de 2016

  6. Nuevas prospecciones detectan homonimias en las variedades Maturana Tinta y Batista

    II Jornadas del Grupo de Viticultura: comunicaciones técnicas : Madrid, 3-4 de noviembre de 2016

2014

  1. Canopy management strategies to decrease wine pH – a Spanish trial

    Wine and viticulture journal, Núm. 5

  2. Characterization and Identification of Minority Red Grape Varieties Recovered in Rioja, Spain

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 65, Núm. 1, pp. 148-152