Publicaciones en las que colabora con María Carmen Polo Sánchez (6)

1996

  1. Changes in concentration of nitrogenous compounds during fermentetion of white grape musts at pilot plant scale.

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 2, pp. 87-93

1993

  1. Varietal differentiation of must and wines by means of protein fraction

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 44, Núm. 3, pp. 255-260

1992

  1. Criterios de utilizados en la actualidad para la clasificación de las levaduras vínicas

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 32, Núm. 2, pp. 117-129

  2. Grape, apple and pineapple juice characterisation and detection of mixtures

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 60, Núm. 1, pp. 47-53

  3. Las proteínas como indicadores de origen varietal de los mostos y de los vinos

    500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]

1990

  1. Study on the proteic fraction of grape musts by high performance liquid chromatography and electroforetical techniques. Variety differentation

    Flavors and Off-Flavors. Recent Developments in Flavor Science and Technology. Editor: G. Charalambous (ELSEVIER SCIENCE), pp. 87-101